Naudotojo nustatymai

Dabartinė kategorija: Vaistininkams

Jūs būsite nukreipti į kitą

Atsijungti
Paieškos nustatymai
Įrašų tipai Temos
Paskutiniai Ekspertų straipsniai Vebinarai ir vaizdo įrašai Jūsų pacientams Naudingi įrankiai Pranešimai
Naudotojo nustatymai

Dabartinė kategorija: Vaistininkams

Jūs būsite nukreipti į kitą

Atsijungti
Gastroenterologija
Nauja

MITYBOS REKOMENDACIJOS PACIENTAMS, SERGANTIEMS GERL

KEISKITE ĮPROČIUS IR PALENGVINKITE GERL SIMPTOMUS

Čia pateikiamos bendrinės maitinimosi rekomendacijos. Renkantis maisto produktus pagrindinė sveikatai palankaus maitinimosi taisyklė – kuo didesnė įvairovė. Produktai išvardinti prie „vengtinų“ turi būti vertinami kiekvieno žmogaus individualiai, nes maisto ir gėrimų dirgikliai gali skirtis kiekvienam asmeniui. Stebint GERL paūmėjimą, patartina vieną savaitę registruoti suvalgomo maisto įvairovę ir kiekius bei simptomus. Tai padės kruopščiau atsirinkti produktus, įvertinti raciono visavertiškumą.

Mitybos rekomendacijos sergant GERL

Atsisiųsti


Daugiau įrankių

Jūsų pacientams
01. 06. 2022

10 pratimų aktyviai pertraukai sėdimo darbo metu

Gastroenterologija
08. 03. 2023

GERL test for Patients

Naudingi įrankiai

Paskutiniai

Įrankis
Gastroenterologija
Nauja
Vakar

MITYBOS REKOMENDACIJOS PACIENTAMS, SERGANTIEMS GERL

Įrankis
Gastroenterologija
08. 03. 2023

GERL test for Patients

Straipsnis
Skausmo valdymas
03. 02. 2023

Skausmo ir uždegimo gydymas: dar kartą apie naprokseną

Rodyti visus