Naudotojo nustatymai

Dabartinė kategorija: Gydytojams

Jūs būsite nukreipti į kitą

Atsijungti
Paieškos nustatymai
Įrašų tipai Temos
Paskutiniai Ekspertų straipsniai Vebinarai ir vaizdo įrašai Jūsų pacientams Naudingi įrankiai Pranešimai
Naudotojo nustatymai

Dabartinė kategorija: Gydytojams

Jūs būsite nukreipti į kitą

Atsijungti
Pagrindinis

Naudingi įrankiai

Skaičiuoklės, sąrašai, klausimynai ir susijęs turinys, padėsiantis jums dirbti.

MITYBOS REKOMENDACIJOS PACIENTAMS, SERGANTIEMS GERL

KEISKITE ĮPROČIUS IR PALENGVINKITE GERL SIMPTOMUS

Čia pateikiamos bendrinės maitinimosi rekomendacijos. Renkantis maisto produktus pagrindinė sveikatai palankaus maitinimosi taisyklė – kuo didesnė įvairovė. Produktai išvardinti prie „vengtinų“ turi būti vertinami kiekvieno žmogaus individualiai, nes maisto ir gėrimų dirgikliai gali skirtis kiekvienam asmeniui. Stebint GERL paūmėjimą, patartina vieną savaitę registruoti suvalgomo maisto įvairovę ir kiekius bei simptomus. Tai padės kruopščiau atsirinkti produktus, įvertinti raciono visavertiškumą.

Mitybos rekomendacijos sergant GERL

Atsisiųsti

GERL test for Patients

10 pratimų aktyviai pertraukai sėdimo darbo metu

10 pratimų aktyviai pertraukai sėdimo darbo metu. Parengta remiantis specialistų rekomendacijomis